Een overeenkomst van opdracht

Een overeenkomst tot opdracht is een overeenkomst waarbij twee partijen afspreken dat de ene partij een opdracht uitvoert (opdrachtnemer) voor de andere partij (opdrachtgever).In een overeenkomst van opdracht wordt onder andere vastgelegd dat de opdrachtnemer niet in dienst treedt bij de opdrachtgever. Dat is dan ook direct het verschil met een arbeidsovereenkomst. Het opstellen van een op maat gemaakte overeenkomst tot opdracht valt onder onze HR dienstverlening.

Afspraken in een overeenkomst van opdracht

Je kunt en mag van alles en nog wat afspreken in een overeenkomst van opdracht. Het is zaak om in ieder geval de volgende zaken op te nemen in een overeenkomst van opdracht:

  • Wie is de opdrachtgever en wie de opdrachtnemer
  • Wat houdt de opdracht in
  • Welke tegenprestatie staat er tegenover
  • Wanneer wordt de opdracht beëindigd

Naast de specifieke zaken die de betreffende opdracht kenmerken, moet je bij het opstellen van een overeenkomst van opdracht ook denken aan de wet- en regelgeving (bijvoorbeeld de modelovereenkomst).

Een overeenkomst van opdracht moet juist en volledig zijn en om die reden is het belangrijk om dit door een specialist op te laten stellen, aangepast aan uw eigen specifieke situatie. Peoplez kan u daarbij helpen!

Een overeenkomst van opdracht laten opstellen – HR dienstverlening

Laat de overeenkomst van opdracht opstellen door Peoplez. Wij hebben een uitstekende kennis van ons vak en passen de overeenkomst van opdracht aan aan uw bedrijf en de situatie. Peoplez is de specialist in HR dienstverlening. Uw HR bureau voor HR services in Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze service en onze HR producten.Wij bieden u op maat gemaakte HR ondersteuning.

Tarief overeenkomst van opdracht

Tarief overeenkomst van opdracht, op maat gemaakt, kost € 95,-

Een overeenkomst van opdracht

v.a. 95,-

HR bureau in Utrecht