HR- en Salarisadministratie

Uitbesteden HR personeelsadministratie

Het bijhouden van de personeelsadministratie is een tijdrovende bezigheid. Veel HR adviseurs komen aan adviseren nauwelijks toe, omdat ze ruim één derde van hun tijd bezig zijn met de personeelsadministratie. Uitbesteden HR administratie is dan een goede optie.

Bij kleinere organisaties (het MKB) wordt de personeelsadministratie vaak uitgevoerd door een management assistent of iemand die verantwoordelijk is voor finance. Vaak kost deze HR administratie veel tijd én is de administratie niet compleet en niet up-to-date.

Peoplez is gespecialiseerd in het voeren van de personeelsadministratie voor hun klanten. Als ondernemer heeft u er geen omkijken naar en u bent er van verzekerd dat de administratie altijd up-to-date en compleet is. Is uitbesteden HR administratie iets voor uw organisatie?

Salarisadministratie

Het is prettig om de salarisadministratie uit te besteden. Veel kleinere organisaties hebben dit uitbesteed aan een accountant of administratiekantoor. Dat is een relatief dure oplossing en bovendien heb je dan geen ondersteuning bij HR vragen.

Peoplez kan de salarisadministratie voor u uitvoeren en kan dit tevens koppelen aan een personeelsinformatiesysteem. Dan verloopt de salarisadministratie vlekkeloos (incl. salarisstroken, aangifte loonheffing, SEPA betaalbestanden, aanleveren loonjournaalposten, etc.).

De combinatie van salarisverwerking en een digitaal personeelsinformatiesysteem werkt perfect. Daarin kunnen tevens de arbeidsovereenkomsten, de gesprekscyclus (functioneren en beoordelen) en andere afspraken worden vastgelegd en opgeslagen.

Peoplez, uw HR bureau in Utrecht

HR uitbesteden scheelt u tijd en geeft u de zekerheid van vakmanschap. Peoplez is een HR bureau gespecialiseerd in HR outsourcing. Wij bieden HR services en advies aan het MKB. We ontzorgen en ondersteunen op het gebied van HR.

Meer weten over uitbesteden HR in Utrecht? Bel Peoplez (030 – 208 11 11) of stuur een e-mail naar [email protected]

Roze lijnen | uitbesteden HR

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

Wij helpen u ook graag met onderstaande diensten

Voor het uitbesteden van uw HR administratie / personeelsadministratie
kunt u het beste bij een specialist terecht:

Peoplez, managing your human capital