In-, door- en uitstroom

Een organisatie met personeel heeft vrijwel altijd te maken met in-, door- en uitstroom.Wij staan u hierin graag bij. Hulp bij in-, door- en uitstroom van personeel is een van de HR services van Peoplez.

Instroom personeel

Als u een nieuwe medewerker nodig heeft dan valt dat onder instroom. Het vinden van nieuwe medewerkers gebeurt meestal via werving & selectie. Dit kunt u zelf doen, maar uitbesteden van werving & selectie is vaak goedkoper en heeft minder risico. We vertellen u graag meer over de voor- en nadelen en helpen u graag bij de instroom.

Doorstroom personeel

Soms zijn medewerkers erg tevreden en zitten ze op de juiste plaats. In andere gevallen zijn ze toe aan verandering of persoonlijke groei. Als de functie niet meer passend of uitdagend genoeg is, moet een werkgever kijken naar doorstroming. Doorstroom van personeel is vaak heel goed voor een organisatie. Een van de HR services van Peoplez is goede begeleiding en advies bij de doorstroom van uw personeel.

Uitstroom

Elke organisatie heeft met uitstroom te maken. Soms vindt de uitstroom plaats op initiatief van de werknemer, soms omdat de werkgever graag wil dat de wegen scheiden.

Er is een groot verschil tussen uitstroom na afloop van een contract of uitstroom wegens een conflict of ‘verschil van inzicht’, gedwongen uitstroom. In het eerste geval moeten er slechts wat administratieve handelingen plaatsvinden, in het tweede geval kan het een vervelende kwestie worden, waarbij de hulp van een professional noodzakelijk is.

Ontevreden personeel

Soms is er nog geen sprake van uitstroom (en wellicht ook nog geen nieuwe instroom), maar is er wel sprake van een situatie waarin de werknemer en/of de werkgever niet meer tevreden is. In dit geval moet er naar een oplossing gezocht worden en kan Peoplez als mediator dienen. Ook als dit leidt tot (al dan niet gedwongen) ontslag.

Diverse HR services van Peoplez

Kortom: in alle gevallen, bij instroom, doorstroom of uitstroom van personeel, kunnen de specialisten van Peoplez u bijstaan! Lees meer over passende HR services die wij aanbieden.

Meer weten of wilt u een gratis en vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

Wij helpen u ook graag met onderstaande diensten

Voor het uitbesteden van uw HR administratie / personeelsadministratie
kunt u het beste bij een specialist terecht:

Peoplez, managing your human capital