HR ADVISEUR (8 – 16 uur)

FUNCTIE OMSCHRIJVING HR ADVISEUR

Vacature HR Adviseur 8 tot 16 uur per week.

Peoplez is op zoek naar een HR Adviseur die 8, 12 of 16 uur ingezet wil worden bij een opdrachtgever in Hilversum. Dit is een ideale constructie voor een ZZP HR Professional, die het fijn vindt om zelfstandig te werken, maar toch bij een team te horen, een sparringpartner te hebben én de mogelijkheid om specialisten in te schakelen bij lastiger vraagstukken. Deze vacature is overigens ook in loondienst te vervullen.

Deze HR Adviseur voor 8, 12 of 16 uur per week in Hilversum gaat het Management en de medewerkers van de zelf-organiserende teams ondersteunen en adviseren op alle onderwerpen binnen het HR domein. Te denken valt aan verzuimbegeleiding, werving en selectie, sowieso alles wat te maken heeft met in-, door- en uitstroom, ontwikkeling van medewerkers, etc.

FUNCTIE EISEN VACATURE HR ADVISEUR PEOPLEZ

Het profiel van de HR adviseur die goed past bij deze opdracht van Peoplez:

  • HBO opleiding (voorkeur richting P&O of P&A);
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een HR-functie, op operationeel, tactisch en strategisch niveau;
  • een goed inlevingsvermogen, met name in de problematiek van kleinere (MKB) organisaties;
  • flexibel, vindingrijk, representatief, servicegericht;
  • betrouwbaar, integer, leergierig, positief kritisch en vernieuwen;
  • communicatief zeer vaardig en in staat om mensen ‘mee te nemen’ en te overtuigen;
  • daadkrachtig, nauwkeurig en proactief;
  • minimaal 8 uur per week beschikbaar.

HR Adviseur via Peoplez

Leuke vacatures / opdrachten als HR Adviseur via Peoplez, waarin je het hele scala binnen het HR domein voor je rekening neemt of zelfstandig HR projecten doet. Van personeelsadministratie tot HR advies, tot ziekteverzuimbegeleiding, tot functioneren en beoordelen, etc. Je moet snel kunnen schakelen, hands-on zijn en de wetten en regels kennen en deze toepassen naar de ‘geest van de organisatie’.

Een zeer afwisselende job met uitdaging !

Deze posities zijn zowel via een loondienst (via payroll) als op ZZP-basis in te vullen. Indien de samenwerking bevalt zullen er meer mogelijkheden komen binnen het netwerk van de Peoplez organisatie, met meer opdrachten.

AANBOD HR ADVISEUR PEOPLEZ In Hilversum

Een ontzettend leuke, uitdagende, afwisselende rol als HR adviseur, met een sterke operationele, hands-on component. Je dient dus erg pragmatisch te werk te gaan. Je krijgt ondersteuning van de HR generalisten op het Peoplez hoofdkantoor én van de diverse specialisten waar we een beroep op kunnen doen. Verder bieden we continuïteit, we hebben langlopende samenwerkingen met onze opdrachtgevers.

Voor een indruk van wat opdrachtgevers van ons vinden, kijk op: referenties en meer weten over onze diensten? Kijk dan bij diensten.

BEDRIJFSPROFIEL

Peoplez bestaat uit HRM Professionals die het klappen van de zweep kennen. We zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is en dat we organisaties ook continuïteit kunnen bieden, zodat alles doorgaat, ook bij ziekte van de HR Professional.

We hebben een groot netwerk aan specialisten waar elke HR Adviseur gebruik van kan maken. De vaste specialisten van Peoplez zijn ook sparringpartner voor alle HR Professionals die via ons werken. Je bent dus echt onderdeel van een team!

LOCATIE

Regio Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Ede

CONTACTPERSOON

Michel den Daas
SOLLICITEREN kan niet meer. Er zijn enorm veel reacties en we verwachten er met de huidige kandidaten uit te komen.