HR ADVISEUR (ZZP of Loondienst)

FUNCTIE OMSCHRIJVING HR ADVISEUR

Vacature HR Adviseur. Peoplez werkt graag met HR Adviseurs die 1, 2 of meerder dagen ingezet willen worden bij opdrachtgevers (in de meeste gevallen bij één en dezelfde voor langere tijd). Dit is dus een ideale constructie voor een ZZP HR Professional, die het fijn vindt om zelfstandig te werken, maar toch bij een team te horen, een sparringpartner te hebben én de mogelijkheid om specialisten in te schakelen bij lastiger vraagstukken.

Loondienst of ZZP

Maar ook HR Professionals die in loondienst willen werken, kunnen bij Peoplez terecht voor de vacature HR Adviseur.

Peoplez is sterk aan het groeien, heeft diverse opdrachten en opdrachtgevers in de pijplijn en zoekt dus regelmatig HR Adviseurs voor haar (MKB) klanten.

Soms betreft het langdurige opdrachten, voor 1, 2, 3 of 4 dagdelen per week en soms betreft het Projecten. Bij Projecten kun je denken aan het schrijven van een Personeelshandboek, het maken van een nieuw functionerings- en beoordelingssysteem, het opzetten van een functiegebouw en salarishuis, etc. etc.

FUNCTIE EISEN VACATURE HR ADVISEUR PEOPLEZ

Het profiel van de HR adviseur die goed past bij Peoplez:

  • HBO opleiding (voorkeur richting P&O of P&A);
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een HR-functie, op operationeel, tactisch en strategisch niveau;
  • een goed inlevingsvermogen, met name in de problematiek van kleinere (MKB) organisaties;
  • flexibel, vindingrijk, representatief, servicegericht;
  • betrouwbaar, integer, leergierig, positief kritisch en vernieuwen;
  • communicatief zeer vaardig en in staat om mensen ‘mee te nemen’ en te overtuigen;
  • daadkrachtig, nauwkeurig en proactief;
  • kennis van CAO’s en de toepassingen daarvan;
  • minimaal 8 uur per week beschikbaar.

Leuke vacatures / opdrachten als HR Adviseur via Peoplez, waarin je het hele scala binnen het HR domein voor je rekening neemt of zelfstandig HR projecten doet. Van personeelsadministratie tot HR advies, tot ziekteverzuimbegeleiding, tot functioneren en beoordelen, etc. Je moet snel kunnen schakelen, hands-on zijn en de wetten en regels kennen en deze toepassen naar de ‘geest van de organisatie’.

Een zeer afwisselende job met uitdaging !

Deze posities zijn zowel via een loondienst (via payroll) als op ZZP-basis in te vullen. Indien de samenwerking bevalt zullen er meer mogelijkheden komen binnen het netwerk van de Peoplez organisatie, met meer opdrachten.

AANBOD HR ADVISEUR PEOPLEZ

Een ontzettend leuke, uitdagende, afwisselende rol als HR adviseur, met een sterke operationele, hands-on component. Je dient dus erg pragmatisch te werk te gaan.

Voor een indruk van wat opdrachtgevers van ons vinden, kijk op: referenties en meer weten over onze diensten? Kijk dan bij diensten.

BEDRIJFSPROFIEL

Peoplez bestaat uit HRM Professionals die het klappen van de zweep kennen. We zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is en dat we organisaties ook continuïteit kunnen bieden, zodat alles doorgaat, ook bij ziekte van de HR Professional.

We hebben een groot netwerk aan specialisten waar elke HR Adviseur gebruik van kan maken. De vaste specialisten van Peoplez zijn ook sparringpartner voor alle HR Professionals die via ons werken. Je bent dus echt onderdeel van een team!

LOCATIE

Regio Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Ede

CONTACTPERSOON

Michel den Daas
SOLLICITEREN of MEER INFORMATIE  via 030 208 1111, of mailen naar Michel den Daas ([email protected])