Werkwijze Peoplez

De specialisten van Peoplez werken vanuit de gedachte
en wensen van de opdrachtgever. HR outsourcing op maat.

Vrijblijvende kennismaking

In een eerste, vrijblijvende kennismaking inventariseren we uw wensen en vragen en leggen we uit wat Peoplez precies voor u kan betekenen, hoe we dat doen en welke kosten er aan verbonden zijn. Heel transparant en open. Wij bieden HR outsourcing op maat.

De theoretische kennis die we in huis hebben en die altijd up-to-date is, passen we heel praktisch en pragmatisch toe, aangepast aan uw situatie.

Structurele HR outsourcing

Peoplez kan u een structurele oplossing bieden op HR, bijvoorbeeld door een aantal uren per week of per maand aanwezig te zijn als uw eigen HR afdeling en op die manier zichtbaar te zijn voor uw medewerkers, terwijl we alle HR zaken voor u verzorgen.

HR outsourcing op afroep

Indien u uw HR professional op afroep wilt hebben, dan kan dat ook. In die gevallen kunt u uw HR professional via Peoplez ‘in laten vliegen’ wanneer het u uitkomt.

Bereikbaarheid

Telefonisch contact kan natuurlijk in alle gevallen, zodat overleg over HR issues direct mogelijk is. Direct HR Advies!

HR diensten en HR producten

U kunt bij Peoplez ook ‘losse’ HR diensten en HR producten afnemen. Voor meer informatie bezoekt u de betreffende pagina.

In alle gevallen maken we een voorstel op maat, zodat onze HR oplossing u past als een jas.Wij bieden HR outsourcing in Utrecht maar ook in de rest van Nederland.

Als u meer wilt weten over onze werkwijze en de mogelijkheden, belt u ons gerust 030 – 2081111.

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

Mailen mag natuurlijk ook, of
een vrijblijvende offerte opvragen.

[email protected]

HR bureau in Utrecht