Coaching Medewerkers

Als werkgever wil je gezonde, gelukkige, gemotiveerde en goed functionerende medewerkers in je organisatie. Dat lukt niet altijd. Soms hebben medewerkers problemen of stressklachten of functioneren ze een tijdje minder goed. Coaching van medewerkers kan daarbij helpen.

Dat kun je op z’n beloop laten in de hoop dat het vanzelf weer beter gaat, maar meestal is het goed om er iets mee te doen. Een professionele coach kan jouw organisatie helpen en de werknemer begeleiden en coachen. Het werkt het beste als dat door een onafhankelijke, externe, vast coach gebeurt.

Bij Peoplez hebben we gecertificeerde coaches die werknemer kunnen helpen om de zaken weer op de rit te krijgen.

coaching

Coaching of Individuele werkbegeleiding voor werknemers

De coaching van medewerkers kan verschillende doelen hebben zoals:

  • optimaliseren van de werkprestaties en werkplezier
  • verminderen van werkstress
  • beter organiseren en structureren van de werkzaamheden, waardoor de productiviteit omhoog gaat en/of de werkdruk vermindert
  • het verbeteren van de samenwerking met collega’s en/of de leidinggevende / werkgever
  • het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden
  • verbeteren van de afstemming van de work-life balance
  • aanpassen van werkzaamheden vanwege ziekte, beperking of arbeidsongeschiktheid

De coaching van medewerkers die we bieden is op maat en kan dus per medewerker en situatie anders zijn. Tevens is het belangrijk om heldere afspraken te maken over het doel van de coaching, het gewenste resultaat, de tijdsduur, intensiviteit, etc.

Peoplez biedt kosteloos een kennismakingsgesprek aan om coaching van medewerkers te bespreken. Het is namelijk belangrijk dat er een persoonlijke klik is en er over en weer voldoende vertrouwen in de aanpak.

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.