Ons Team

Over ons

Peoplez is ontstaan vanuit de gedachte dat het uitbesteden van HR efficiënter, goedkoper en flexibeler is dan wanneer MKB bedrijven zelf hun eigen HR zaken regelen. Wij zijn er voor u!

U wilt als ondernemer namelijk ondernemen en niet continue bezig zijn met de arbeidsovereenkomsten, met ziekteverzuimregistratie, met de laatste –alweer nieuwe- wetgeving op HR gebied. Schakel daarom Peoplez in als HR ondersteuning. Wij geven het MKB HR advies en wij kunnen u met enkele zaken ondersteunen of de volledige HR afdeling op ons nemen.

MKB HR advies en ondersteuning

Peoplez bestaat uit HRM professionals die het klappen van de zweep kennen. We zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is en dat we het MKB ook continuïteit kunnen bieden, zodat alles doorgaat, ook bij ziekte van de HR professional. Wij bieden het MKB HR advies en HR ondersteuning door geheel Nederland.

HR outsourcing door heel Nederland

Peoplez is een HR bureau gespecialiseerd in HR outsourcing.Wij zijn gevestigd in Utrecht maar wij bieden HR services en advies aan het MKB door geheel Nederland. We ontzorgen en ondersteunen op het gebied van HR. Lees hier meer over onze HR diensten, onze HR producten en over onze werkwijze.

Wilt u meer weten, belt u ons dan gerust:

kantoor peoplez | MKB HR advies

We werken ook met geselecteerde HR professionals die we inhuren voor specifieke opdrachten. Deze HR professionals zijn scherp geselecteerd en goed gescreend, zodat we zeker weten dat ze aan de hoge standaardnormen van Peoplez voldoen.

Het kantoor van Peoplez is gevestigd in Utrecht, maar onze diensten verlenen we aan klanten in heel Nederland.

MKB HR advies

NATALIE

Natalie is mensgericht en in staat om medewerkers te begeleiden en te coachen, zodat zij waardevol zijn én blijven voor de organisatie. Ook de werkgeversrol blijft niet onderbelicht. Natalie balanceert tussen beide belangen en zorgt voor begrip en rust in een organisatie. Daarnaast is ze inzetbaar voor verschillende HR-activiteiten zoals het opstellen van arbeidscontracten en een personeelshandboek, het inrichten van digitale personeelsdossiers, het ontwikkelen van een gesprekscyclus en ziekteverzuimbegeleiding, etc.

Natalie woont met veel plezier in Amsterdam met haar man, zoon van 11 jaar en 2 katten. De 2 oudste kinderen studeren en wonen op kamers. Natalie is regelmatig in de sportschool te vinden, fietst veel door de stad en reist met het OV. Uit eten, naar het theater en musea gaan zijn favoriete tijdbestedingen van haar.

Mijke

Mijke is getrouwd en heeft 3 kinderen. Ze is al meer dan 10 jaar werkzaam op het gebied van HRM en heeft allround HRM-ervaring; o.a. in een adviseursrol, op juridisch gebied, werving en selectie, verzuimbegeleiding, administratie, etc.. Mijke combineert haar werkzaamheden in de functie van HR-adviseur verder nog met de zorg voor haar kinderen, vrijwilligerswerk, klussen en tuinieren.

FRED

Fred is een echte door-de-wol-geverfde-HR Professional. Hij heeft bijna alle facetten van het HR vak, in heel veel type organisaties/branches, wel gezien en alle zaken binnen het HR domein gedaan. Hij is van nature rustig, resultaatgericht en straalt vertrouwen uit. Mensen vinden het fijn om met hem te sparren en hij geeft het gevoel dat alles goed komt. En.. dat is ook zo!

Fred is een echt sportdier, zo is hij voorzitter van een voetbalclub en kent hij heel veel sportmensen, vooral nog vanuit zijn KNVB periode. Verder is hij erg trots op zijn 3 dochters én op z’n kleinzoon.

DESI

Desi is in haar werk graag de spin-in-het-web, ze vindt het fijn om haar collega’s op de achtergrond te ontzorgen bij allerlei taken. Zo zorgt Dési dat de administratieve organisatie soepel verloopt, ondersteunt ze op het gebied van personeelsadministratie, salarisadministratie, contracten, functieprofielen etc.

Als mens is Dési te typeren als een mensen-mens én als een dieren-mens, verder houdt ze van reizen, cultuur en op culinair gebied wordt ze graag verrast.

MICHEL

Michel heeft heel veel ervaring in recruitment, maar heeft ook altijd al veel interesse in en passie voor het HR vak gehad. Vanuit zijn recruitment-rol heeft hij heel vaak met HR Professionals gespard, op verschillende niveaus en bij veel verschillende typen organisaties, met name MKB. Daardoor snapt hij vaak snel welke dynamiek er speelt bij een organisatie en in welke fase deze zit. Michel kan strategisch meedenken, maar is ook erg pragmatisch en resultaatgericht. Naast veel werken heeft Michel golfen als hobby, houdt hij van voetbal en verder is hij een zeer trotse vader van twee volwassen dochters.