Ons Team

Over ons

Peoplez is ontstaan vanuit de gedachte dat het uitbesteden van HR efficiënter, goedkoper en flexibeler is dan wanneer bedrijven zelf hun eigen HR zaken regelen. Wij zijn er voor u!

U wilt als ondernemer of directeur niet continue bezig zijn met de arbeidsovereenkomsten, met ziekteverzuimregistratie, met de laatste –alweer nieuwe- wetgeving op HR gebied. Schakel daarom Peoplez in als HR bureau. Wij bieden een complete HR afdeling / afdeling Personeelszaken, van de personeelsadministratie, tot HR advies en zelfs strategisch HR.  Wij kunnen u projectmatig ondersteunen of zelfs de volledige HR afdeling op ons nemen. Ook interim HR vindt u bij Peoplez.

Over ons: HR advies en ondersteuning

Peoplez bestaat uit HRM professionals die het klappen van de zweep kennen. We zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is en dat we ook continuïteit kunnen bieden, zodat alles doorgaat, ook bij ziekte van de HR professional. Wij bieden HR advies en HR support, zowel structureel als projectmatig!

HR outsourcing

Over ons: Peoplez is een HR bureau gespecialiseerd in HR outsourcing, het uitbesteden van personeelszaken. Wij zijn gevestigd in Utrecht maar wij bieden HR services en advies aan voor bedrijven in Midden Nederland en de Randstad. We ontzorgen en ondersteunen (volledig) op het gebied van HR. Lees hier meer over onze HR diensten, onze HR producten en over onze werkwijze.

Wilt u meer weten, belt u ons dan gerust:

kantoor peoplez | MKB HR advies

We werken ook met geselecteerde HR professionals die we inhuren voor specifieke opdrachten. Deze HR professionals zijn scherp geselecteerd en goed gescreend, zodat we zeker weten dat ze aan de hoge standaardnormen van Peoplez voldoen.

Het kantoor van Peoplez is gevestigd in Utrecht, maar onze diensten verlenen we aan klanten in heel Nederland.

MKB HR advies

Sandra

Sandra is van veel markten thuis. Ze heeft een groot deel van haar carrière als Office Manager gewerkt. Vanuit die rol heeft ze ook de personeelsadministratie en HR in haar pakket gehad. En omdat ze dat zo leuk vond, is ze bij Peoplez gestart om zich volledig op HR te focussen.

Vanuit de HR Servicedesk ondersteunt Sandra diverse opdrachtgevers. Sommige klanten stellen incidenteel een vraag, voor andere opdrachtgevers doet ze gedurende meerdere uren per week de volledige personeelsadministratie. Tevens dient ze als vraagbaak voor alle HR vragen.

In haar vrije tijd houdt Sandra zich graag bezig met het stylen van interieurs, zowel bij bedrijven als bij mensen thuis. Ze heeft hierin verschillende opleidingen gevolgd. Verder vindt ze het erg leuk om (uitgebreid) te koken, voor haar man, maar ook voor familie en vrienden die komen eten, houdt ze van tuinieren en van lezen.

MARIELLE

Marielle is een pragmatist: geef haar een taak en ze maakt hem af, stel haar een vraag zal ze je niet teleurstellen, er komt antwoord en als ze het niet weet zoekt ze het uit of zorgt ze dat ze via een collega het juiste antwoord krijgt.

Omgang met mensen vindt ze prettig. In al haar functies tot nu toe was dit de rode draad: van accountmanager en commercieel medewerker tot management assistent en HR assistent. Die laatste functie vond ze het leukst en meest bevredigend en om die reden werkt ze nu bij Peoplez op de HR Servicedesk en ondersteunt ze diverse klanten met allerlei HR zaken.

Ontspannen kan ze met een boek of nog liever het bos in het de Cocker Spaniel Pip: de chocolade bruine trots van het gezin. En Bos is er genoeg in de nabije omgeving Veenendaal waar ze woont.

In de winter staat haar telefoon minimaal 1 week even op niet storen: dan is ze te vinden op de Oostenrijkse pistes. “Liever een week skiën dan 2 weken zonvakantie”.

FRED

Fred is een echte door-de-wol-geverfde-HR Professional. Hij heeft bijna alle facetten van het HR vak, in heel veel type organisaties/branches, wel gezien en alle zaken binnen het HR domein gedaan. Hij is van nature rustig, resultaatgericht en straalt vertrouwen uit. Mensen vinden het fijn om met hem te sparren en hij geeft het gevoel dat alles goed komt. En.. dat is ook zo!

Fred is een echt sportdier, zo is hij voorzitter van een voetbalclub en kent hij heel veel sportmensen, vooral nog vanuit zijn KNVB periode. Verder is hij erg trots op zijn 3 dochters én op z’n kleinzoon.

DESI

Desi is in haar werk graag de spin-in-het-web, ze vindt het fijn om haar collega’s op de achtergrond te ontzorgen bij allerlei taken. Zo zorgt Dési dat de administratieve organisatie soepel verloopt, ondersteunt ze op het gebied van personeelsadministratie, salarisadministratie, contracten, functieprofielen etc.

Als mens is Dési te typeren als een mensen-mens én als een dieren-mens, verder houdt ze van reizen, cultuur en op culinair gebied wordt ze graag verrast.

MICHEL

Michel heeft heel veel ervaring in recruitment, maar heeft ook altijd al veel interesse in en passie voor het HR vak gehad. Vanuit zijn recruitment-rol heeft hij heel vaak met HR Professionals gespard, op verschillende niveaus en bij veel verschillende typen organisaties, met name MKB. Daardoor snapt hij vaak snel welke dynamiek er speelt bij een organisatie en in welke fase deze zit. Michel kan strategisch meedenken, maar is ook erg pragmatisch en resultaatgericht. Naast veel werken heeft Michel golfen als hobby, houdt hij van voetbal en verder is hij een zeer trotse vader van twee volwassen dochters.

INGRID

Ingrid heeft ruim 35 jaar ervaring in de HR, maar doet ook graag nieuwe dingen en leert dus nog dagelijks bij. Hoewel ze zich in alle onderdelen van het HR-werkgebied heeft kunnen ontwikkelen, ligt haar voorkeur steeds meer bij de “technische” kant van het werk. Bijvoorbeeld functiewaardering, personeelshandboeken, onboarding, arbo, RIE’s. Het werk als allround HR adviseur vind ze ook nog steeds erg leuk om te doen. Ingrid is vooral goed in het vertalen van complexe kennis of regelingen naar toegankelijke teksten en plannen. Van moeilijk naar makkelijk, van breed naar smal, van theoretisch naar praktisch.

Ingrid woont in Apeldoorn met vriend Frank en kater Boris en ze zijn zeer reislustig. Verder houdt ze van lezen, filmhuisfilms en concerten. Haar “sporten”: streetdance, yoga en wandelen (liefst als het regent).

IRENE

Irene heeft ruime ervaring als HR professional. Zij is een echte HR-generalist, zoekt altijd balans tussen de verschillende belangen van werkgever en werknemer. Ze heeft een echte can-do mentaliteit met een duidelijke visie over wat en hoe ze iets wil bereiken.

Daarnaast functioneert ze ook als coach op de werkvloer, waarbij haar liefde ligt bij het (beperken van) ziekteverzuim door verlies van gezondheid, dreigende burn-out of overlijden van een dierbare. Naast haar HR-werk is ze ook professioneel rouwcoach.

In haar vrije tijd studeert Irene en doet ze vrijwilligerswerk, onder andere bij een hockeyclub en Humanitas. Last but not least is ze de trotse moeder van een zoon.

DEBBIE

Debbie is een HR professional met jarenlange ervaring als adviseur op alle vlakken van HR. Van het adviseren van het management over het aantrekken, selecteren, beoordelen en belonen van medewerkers tot en met verzuimdossiers en ondersteunen bij de ontwikkeling van leidinggevenden en medewerkers.

Haar specialiteit is verzuim, Debbie is ingeschreven als casemanager bij het Register Specialistisch Casemanagement. Als verzuimspecialist ben je actief in een snel groeiende en veranderende wereld.

Daarnaast krijgt ze energie van mee werken aan wendbare organisaties. Hierin houdt ze van  duidelijkheid scheppen, omdat dit goed werkt richting werkgever en werknemer. Naast het HR werk ligt haar passie bij haar gezin en zus, zij zijn de drijfveren in Debbie’s leven.

In haar vrije tijd doet ze aan Pilates en ze kan ook erg genieten van gezellige etentjes met vrienden/familie, een theaterbezoek of naar een wellness voor de broodnodige ontspanning.