Ons Team

Over ons

Peoplez is ontstaan vanuit de gedachte dat het uitbesteden van HR efficiënter, goedkoper en flexibeler is dan wanneer MKB bedrijven zelf hun eigen HR zaken regelen. Wij zijn er voor u!

U wilt als ondernemer namelijk ondernemen en niet continue bezig zijn met de arbeidsovereenkomsten, met ziekteverzuimregistratie, met de laatste –alweer nieuwe- wetgeving op HR gebied. Schakel daarom Peoplez in als HR ondersteuning. Wij geven het MKB HR advies en wij kunnen u met enkele zaken ondersteunen of de volledige HR afdeling op ons nemen.

MKB HR advies en ondersteuning

Peoplez bestaat uit HRM professionals die het klappen van de zweep kennen. We zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is en dat we het MKB ook continuïteit kunnen bieden, zodat alles doorgaat, ook bij ziekte van de HR professional. Wij bieden het MKB HR advies en HR ondersteuning door geheel Nederland.

HR outsourcing door heel Nederland

Peoplez is een HR bureau gespecialiseerd in HR outsourcing.Wij zijn gevestigd in Utrecht maar wij bieden HR services en advies aan het MKB door geheel Nederland. We ontzorgen en ondersteunen op het gebied van HR. Lees hier meer over onze HR diensten, onze HR producten en over onze werkwijze.

Wilt u meer weten, belt u ons dan gerust:

kantoor peoplez | MKB HR advies

We werken ook met geselecteerde HR professionals die we inhuren voor specifieke opdrachten. Deze HR professionals zijn scherp geselecteerd en goed gescreend, zodat we zeker weten dat ze aan de hoge standaardnormen van Peoplez voldoen.

Het kantoor van Peoplez is gevestigd in Utrecht, maar onze diensten verlenen we aan klanten in heel Nederland.

MKB HR advies