Onze diensten

Peoplez is de specialist in HR dienstverlening, met name voor het MKB. We kunnen organisaties totaal ontzorgen op HR gebied door alles op HR gebied over te nemen (outsourcen HR), maar we kunnen ook met incidentele HR vraagstukken helpen, HR projecten, etc. (tevens HR producten)k. De wens van de klant is daarin altijd leidend. Onze specialisten adviseren u graag!

Overigens hebben tijdens de Covid-pandemie een nieuwe HR dienst ontwikkeld, nl. de Thuiswerkcoach. Thuiswerken klinkt misschien leuk, maar het is niet vanzelfsprekend dat mensen thuis net zo goed kunnen werken als op kantoor. Bovendien missen ze vaak de collega’s en de sociale aspecten van het werk.

Verder kan thuiswerken voor managers ook best ingewikkeld zijn. Hoe hou je grip op je team? Hoe hou je het contact, zonder dat men het gevoel heeft dat je ze wil controleren? Een thuiswerkcoach kan een uitkomst zijn. Lees meer onder thuiswerkcoach.

Onderstaande is een overzicht van de diensten die Peoplez levert. Mocht u behoefte hebben aan een andere HR dienst, een die niet bij onze reguliere HR diensten genoemd wordt, neemt u dan contact met ons op. We kunnen u een op maat gemaakt voorstel doen voor de HR dienst die u nodig heeft.

HR dienstverlening in Utrecht

Heeft u HR ondersteuning nodig in de regio Utrecht? Klopt dan bij ons aan. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan HR diensten en advies. Wij bieden u op maat gemaakte HR ondersteuning. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze service en onze HR producten.

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

Mailen mag natuurlijk ook, of
een vrijblijvende offerte opvragen

[email protected]