Onze diensten

Peoplez is de specialist in HR dienstverlening. Wij kunnen organisaties totaal ontzorgen op HR gebied door de personeelszaken volledig over te nemen (outsourcen HR), maar we kunnen ook met incidentele HR vraagstukken helpen, HR projecten, etc. (tevens HR producten en interim HR). De wens van de klant is daarin altijd leidend. Onze specialisten adviseren u graag!

Onderstaande is een overzicht van de diensten die Peoplez levert. Mocht u behoefte hebben aan een andere HR dienst, een die niet bij onze reguliere HR diensten genoemd wordt, neemt u dan contact met ons op. We kunnen u een op maat gemaakt voorstel doen voor de HR dienst die u nodig heeft.

Onze HR servicedesk

Bent u teveel tijd kwijt aan het beantwoorden van vragen van medewerkers over de cao, arbeidsvoorwaarden, ingediende declaraties of hun loonstrook? Of heeft u zelf regelmatig HR gerelateerde vragen, waarbij u professionele hulp kunt gebruiken?

Uit die gedachte is onze HR Servicedesk ontstaan. De medewerkers van de servicedesk staan elke werkdag voor u en uw medewerkers klaar om HR-vragen te beantwoorden en uw te ondersteunen bij HR-activiteiten. Lees hier meer over onze HR servicedesk.

HR dienstverlening in Utrecht

Heeft u HR ondersteuning of HR advies nodig in de regio Utrecht? Dan is Peoplez de beste keus. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan HR diensten en advies. Wij bieden u op maat gemaakte HR ondersteuning. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze service en onze HR producten.

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

Mailen mag natuurlijk ook, of
een vrijblijvende offerte opvragen

info@peoplez.nl