HR Advies

Direct HR advies

HR advies

HR Advies, omdát u met uw onderneming het maximale wil presteren. Dat kunt u echter niet alleen en dat doet u samen met uw personeel. Vanaf het moment dat u medewerkers heeft, zijn HR zaken aan de orde. Omdat uw medewerkers er naar vragen, omdat u een goede werkgever wilt zijn én omdat de wetgever dit eist.

HR Advies op maat

De HR specialisten van Peoplez kunnen u uitstekend helpen bij diverse HR zaken. Zo kunnen we u voorzien van praktische HR tools, zorgen dat uw personeelsadministratie volledig en up-to-date is, uw arbeidsovereenkomsten verbeteren, maar we kunnen u ook voorzien van praktisch en strategisch advies.

HR dienstverlening

Veel organisaties besteden HR uit aan professionals. Het outsourcen van HR kan op verschillende manieren: structureel, incidenteel en op projectmatige basis. HR kan, als uw HR Partner, uw HR ook volledig overnemen.

De HR zaken waar we u o.a. per direct mee van dienst kunnen zijn:

Bovenstaande lijst is zeker niet compleet. Peoplez kan u helpen met élk HR vraagstuk en we bieden altijd op maat gemaakte oplossingen. Belt u ons gerust met uw HR vraag. het is goed om te weten dat we ook echte specialisten in ons team hebben, zoals een fiscalist, een jurist, een pensioenspecialist, een Arbo-deskundige, een RI&E specialist, etc.

Wilt u meer weten,
bel u ons gerust op:

Wij helpen u ook graag met onderstaande diensten

Voor het uitbesteden van uw HR administratie / personeelsadministratie
kunt u het beste bij een specialist terecht:

Peoplez, managing your human capital