Begeleiding bij ontslagzaken

HR dienstverlening bij ontslagzaken

Ontslag levert soms een vervelende situatie op. Als werkgever en werknemer in goede harmonie uit elkaar gaan –dat is meestal het geval als de werknemer ontslag neemt-, dan is er weinig aan de hand. Bij het geven van ontslag –door de werkgever- dan kan dit leiden tot vervelende situaties. Dit kunt u voorkomen door dit ontslag zeer zorgvuldig te doen. Peoplez biedt HR dienstverlening en kan u bij ontslagzaken begeleiden, zodat er geen vervelende situatie ontstaat en de gang naar juristen voorkomen wordt.

Begeleiding bij ontslagzaken

Begeleiding bij ontslagzaken door professionals kan grotere problemen voorkomen. Het is daarbij van belang dat u Peoplez in een zo vroeg mogelijk stadium bij de ontslagzaak inschakelt. In de meeste gevallen kan dan voorkomen worden dat u tegenover elkaar komt te staan bij de rechtbank en –erger nog- veel geld kwijt bent aan juristen.

Wenst u begeleiding bij uw ontslagzaak?

Wij geven u uitstekende begeleiding bij een ontslagzaak. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en wordt het ontslagproces zorgvuldig aangepakt. Peoplez is de specialist in HR dienstverlening. Uw HR bureau voor HR services in Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze service en onze HR producten. Wij bieden u op maat gemaakte HR ondersteuning.

uitbesteden HR

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

Wij helpen u ook graag met onderstaande diensten

Voor het uitbesteden van uw HR administratie / personeelsadministratie
kunt u het beste bij een specialist terecht:

Peoplez, managing your human capital