Functioneringsformulier

Een functioneringsgesprek is een gesprek tussen leidinggevende en medewerker, waarbij het functioneren van de werknemer centraal staat. Het doel is om het functioneren van de medewerker en de samenwerking met collega’s te verbeteren. Functioneringsgesprekken worden minimaal 1 x per jaar gevoerd. Een op maat gemaakt functioneringsformulier van een HR bureau geeft u duidelijke handvatten tijdens zo’n gesprek. Peoplez helpt u graag aan een op maat gemaakt functioneringsformulier voor uw organisatie.

Verschil beoordelingsgesprek en functioneringsgesprek

Het functioneringsgesprek is wel écht anders dan een beoordelingsgesprek. In een beoordelingsgesprek wordt alleen teruggeblikt en wordt het functioneren beoordeeld. In een functioneringsgesprek wordt ook vooral vooruit gekeken en afspraken gemaakt. Voor een beoordelingsgesprek heeft u ook een ander formulier nodig.

In een functioneringsgesprek heeft de medewerker ook de ruimte om feedback te geven, bijvoorbeeld over de manier waarop er leiding wordt gegeven of andere zaken. Het functioneringsgesprek is een twee richtingen gesprek.

De zaken vastleggen in een beoordelingsformulier

Om het gesprek in goede banen te leiden is een functioneringsgesprek hét middel. Daarbij is het belangrijk dat u een functioneringsformulier gebruikt dat goed aansluit op uw specifieke situatie.

Een op maat gemaakt functioneringsformulier

We bieden u een correcte, op maat gemaakt functioneringsformulier. Hierbij houden we rekening met diverse eigenschappen van uw bedrijf en uw werknemers. We beginnen met een kennismakingsgesprek en inventarisatie. Hierna stellen we een op maat gemaakt functioneringsformulier voor u op.

Peoplez is de specialist in HR dienstverlening. Uw HR bureau voor HR services in Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze service en onze HR producten. Wij bieden u op maat gemaakte HR ondersteuning.

Tarief Functioneringsformulier

We bieden u een correcte, op maat gemaakt functioneringsformulier aan voor een tarief vanaf € 95,-. Uiteraard hoort hier een gesprek en inventarisatie bij vóórdat het formulier gemaakt wordt én zullen we u adviseren hoe dit functioneringsformulier te gebruiken.

Functioneringsformulier

v.a. 95,-

HR bureau in Utrecht