Waarom Peoplez?

De specialisten van Peoplez werken vanuit de gedachte en wensen
van de opdrachtgever. HR dienstverlening voor u.

Waarom kiezen voor HR dienstverlening van Peoplez?

Als u een relatief kleine organisatie bent, is het vaak niet rendabel om HR in eigen huis te hebben, terwijl u toch echt behoefte heeft aan expertise op HR gebied. Peoplez heeft alleen maar zeer ervaren en deskundige medewerkers in huis, echte specialisten! Wij bieden HR dienstverlening aangepast aan uw organisatie en aan uw wensen.

Alle vlakken van HR

Onze HR specialisten kunnen u helpen met uw HR beleid, met het juist voeren van uw personeelsadministratie, met het uw ziekteverzuimbeleid, beoordelingen, functioneringsgesprekken, in-, door- en uitstroom en zelfs met ontslagzaken. Kortom: een HR partner die op alle terreinen en niveaus van HR thuis is!

HR specialisten

De medewerkers van Peoplez hebben we allemaal zelf erg zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan onze hoge kwaliteitsnorm. Tevens is er altijd een back-up beschikbaar (continuïteit verzekerd) en hebben we een heel netwerk van specialisten op alle terreinen. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan fiscalisten, juristen en accountants.

Waarom Peoplez en niet een andere HR dienstverlener?

Peoplez heeft alleen echte HR specialisten in huis en zorgt er voor dat deze HR professionals altijd up-to-date zijn met de allerlaatste wet- en regelgeving.Verder is er altijd een HR coach op hoog niveau op de achtergrond die bij kan springen als het nodig is. Daarnaast zijn onze HR professionals theoretisch goed onderlegd, maar kennen ze de klappen van de zweep van de praktijk en zijn ze heel pragmatisch.

Peoplez is een HR bureau gespecialiseerd in HR outsourcing. Wij bieden HR services en advies. We ontzorgen en ondersteunen op het gebied van HR. Vrijblijvend kennismaken? Bel ons!

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

HR bureau in Utrecht