Werving & Selectie

De specialisten van Peoplez werken vanuit de gedachte en wensen
van de opdrachtgever.

Om de prestaties van uw organisatie te verbeteren heeft u heel goed personeel nodig. Werknemers kunnen immers het verschil maken…. Kúnnen, want dit is lang niet altijd al het geval. Wij bieden u graag HR advies MKB gerelateerd, voor een advies op maat.

HR advies MKB – Werving & Selectie

Het werven en selecteren van medewerkers die echt het verschil voor uw organisatie gaan maken, is een vak. Wij kunnen u of uw medewerkers leren hoe je de beste nieuwe collega vindt en selecteert. Daarnaast kunnen we u, met een zelf ontwikkelde tool, eenvoudig voorrekenen of het goedkoper is om het zelf te doen of dat u de werving en selectie beter kunt uitbesteden.

Mocht dat laatste het geval zijn, dan zullen we u helpen in het maken van de keuze voor de beste werving & selectie partner. Ook het maken van de afspraken met werving & selectie partijen kunnen we voor ons rekening nemen, zodat u nooit te veel betaalt.

HR advies MKB

Peoplez is een HR bureau gespecialiseerd in HR outsourcing. Wij bieden HR services en advies aan het MKB. We ontzorgen en ondersteunen op het gebied van HR. Wij bieden HR advies MKB in Utrecht maar ook in de rest van Nederland.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Belt u ons gerust: 030 – 208 1111

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

HR bureau in Utrecht