HR- en Salarisadministratie

Uitbesteden personeelsadministratie

Het bijhouden van de personeelsadministratie is een tijdrovende bezigheid. Veel HR adviseurs komen aan adviseren nauwelijks toe, omdat ze ruim één derde van hun tijd bezig zijn met de personeelsadministratie. Uitbesteden van de HR administratie is dan een goede optie.

HR uitbesteden scheelt u tijd en geeft u de zekerheid van vakmanschap. Peoplez is een HR bureau gespecialiseerd in HR outsourcing. We ontzorgen en ondersteunen op het gebied van HR. Peoplez is gespecialiseerd in het voeren van de personeelsadministratie voor hun klanten. Als ondernemer heeft u er geen omkijken naar en u bent er van verzekerd dat de administratie altijd up-to-date en compleet is. Is uitbesteden HR administratie iets voor uw organisatie?

Salarisadministratie

Peoplez kan de salarisadministratie voor u uitvoeren en kan dit tevens koppelen aan een personeelsinformatiesysteem. Dan verloopt de salarisadministratie vlekkeloos (inclusief salarisstroken, aangifte loonheffing, SEPA betaalbestanden, aanleveren loonjournaalposten, etc.).

De combinatie van salarisverwerking en een digitaal personeelsinformatiesysteem werkt perfect. Daarin kunnen tevens de arbeidsovereenkomsten, de gesprekscyclus (functioneren en beoordelen) en andere afspraken worden vastgelegd en opgeslagen.

Peoplez, uw HR bureau

Meer weten over uitbesteden HR? Neem dan contact met ons op!

Roze lijnen | uitbesteden HR

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

Wij helpen u ook graag met onderstaande diensten

Voor het uitbesteden van uw HR administratie / personeelsadministratie
kunt u het beste bij een specialist terecht:

Peoplez, managing your human capital