Reviews

Referenties van klanten van
HR bureau Peoplez:

Reviews / referenties, lees hier de mening van onze klanten, organisaties die eerder van de diensten van Peoplez gebruik maakten of nog steeds maken. Reviews over HR bureau Peoplez en onze dienstverlening.

Petri Stalenhoef, Manager Operations Intergrip B.V.

Intergrip

“Peoplez kwam ons te hulp bij de ontwikkeling van een functie- en salarishuis. Middels een concreet plan van aanpak, leuke interactieve sessies met het personeel zijn we gekomen tot hele duidelijke en goed leesbare functieprofielen. Vervolgens zijn de functies gewaardeerd, aan de hand van een objectieve methode en is er een gebruiksvriendelijk salarishuis aan gekoppeld.

Peoplez aanpak is te typeren als betrokken, positief kritisch, pragmatisch en daadkrachtig.  Deze combinatie maakt dat in korte tijd grote stappen zijn gezet en dat de oplevering van het product goede aansluiting vindt op onze praktijk.  Kortom, wij bevelen Peoplez van harte aan!”

Mr. Susan van Os, notaris bij GVON te Hoofddorp 

“Eerlijk gezegd hadden we onze HR zaken niet heel professioneel geregeld. Omdat we dat nu eens echt goed geregeld wilden hebben, hebben we Peoplez gevraagd dit voor ons te doen. Ze hebben onze personeelsdossiers op orde gebracht en uniform gemaakt, ze hebben nieuwe, up-to-date  functieprofielen en arbeidsovereenkomsten gemaakt, een personeelsgids geschreven  en ons geholpen door een nieuw en goed functionerings- en beoordelingssysteem op te zetten en ons daarbij te begeleiden.

De hele exercitie had ook als effect dat de medewerkers zich zeer serieus genomen voelen en dat ze verrassend positief reageren. Ze komen nu ook uit zichzelf met diverse verbeteringen en zijn proactiever. Echt heel fijn. Al met al halen we nu veel meer uit het team en het team uit zichzelf. Meer dan we dachten dat er in zat. Super!

De samenwerking is erg prettig verlopen en wij hebben in korte tijd veel voor elkaar gekregen en veel geleerd, onder andere over hoe je op de juiste wijze gesprekken met medewerkers voert en deze vastlegt. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Peoplez en willen graag promotie voor ze maken!”

 

Henry van Meerten,directeur KNKV (Koninklijk Nederlands Korfbalverbond)

“Bij het KNKV waren we al langere tijd op zoek naar een professionele invulling van Human Resources vanuit een flexibele schil. Dus met de actuele kennis en kunde maar niet vanuit onze eigen kernorganisatie. Via de KNVB zijn wij bijna 2 jaar geleden in contact gekomen met Peoplez. Voor onze organisatie kunnen zij precies onze behoeftes en wensen invullen. Persoonlijk, Eerlijk advies, Omgevingssensitief, Praktijkgericht, Loyaal En Zakelijk. Kortom; Peoplez is voor ons de partner om onze “K” van koninklijke sportbond te vertalen in personeelsbeleid naar onze medewerkers en vice versa. Als KNKV hebben wij in Peoplez een zeer waardevolle partner gevonden voor alle zaken op HR gebied.”

 

Annemarie den Daas, Managing Director OUTtv

logo OUTtv

“Peoplez ontzorgt op HR-gebied. OUTtv is een klein bedrijf en daarvoor is hun dienstverlening optimaal: toegesneden op de wensen, dichtbij en persoonlijk. Peoplez is op ieder moment van de dag voor allerlei vragen te bereiken. Maar ook heeft Peoplez een opzet gemaakt voor onze beoordelingsstructuur en arbeidscontracten op inhoud getoetst. Kortom, we zijn heel blij met Peoplez.”

 

Sandra Peek, Office Manager Hellemans Consultancy

logo Hellemans

“Peoplez biedt echt ontzorging op HR gebied en dat is erg fijn! Op die manier kan iedereen binnen onze organisatie zich bezig houden met waar ie voor aangenomen is, zonder zich zorgen te hoeven maken over HR zaken.
Er werken bij ons 35 mensen en daarmee zijn we net te klein voor een eigen HR functionaris. Niettemin hebben we wel HR expertise nodig. Zowel operationeel (denk daarbij aan dossiers, arbeidsovereenkomsten, etc.), als op strategisch gebied: waar moeten we –wat betreft personeel- rekening mee houden bij onze groeistrategie?
Peoplez kan het hele scala bieden: uitvoerend HR, tactisch én strategisch. Zelfs als er hulp van een specialist nodig is, zoals een ARBO deskundige, heeft Peoplez die in huis. Als we extra behoefte hebben aan HR ondersteuning, zoals toen we een functiewaardering gingen opzetten, kan HR bureau Peoplez dat bieden.”

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

HR bureau in Utrecht