Arbeidsovereenkomst

Als u een werknemer zelf in dienst wilt nemen, moet u een arbeidsovereenkomst met hem of haar maken. Daarbij is het belangrijk dat de arbeidsovereenkomst voldoet aan de huidige wet- en regelgeving.

Een van onze HR services is het maken van een op maat gemaakte arbeidsovereenkomst. Elke organisatie heeft werknemers. Deze werknemers kunt u op verschillende manieren voor u laten werken. U kunt de werknemer zelf in dienst nemen, u kunt een uitzendkracht inhuren of u kunt het werk uitbesteden aan een zelfstandige (freelancer / ZZP).

ARBEIDSOVEREENKOMST

Zelfstandige / ZZP/ Freelance

Als u een zelfstandige / ZZP’er / Freelancer wilt inhuren, dient u een overeenkomst van opdracht te maken. In een overeenkomst van opdracht legt u verschillende zaken vast, zoals beloning, aantal uren en de werkzaamheden. Lees hier meer over een overeenkomst van opdracht. Overigens dient u ook te zorgen voor een modelovereenkomst. Peoplez adviseert u hierin.

Uitzendkracht

Als u een uitzendkracht in wilt huren, dan maakt u afspraken met een uitzendbureau en het uitzendbureau sluit dan een uitzendovereenkomst met de werknemer (uitzendkracht).

Bepaalde of onbepaalde tijd

Als u iemand zelf in dienst neemt, kunt u er voor kiezen om de werknemer direct voor onbepaalde tijd in dienst te nemen (ook wel vaste dienst’ genoemd). U kan ook een samenwerking voor een bepaalde tijd aan gaan.

In een arbeidsovereenkomst zet u afspraken over het werk, de functie, de duur van de overeenkomst, de beloning etc. etc. Het is erg belangrijk dat u alle relevante zaken opneemt in de arbeidsovereenkomst. Om er voor te zorgen dat u alle zaken op de juiste wijze hebt opgenomen in de overeenkomst kunt u een specialist inhuren.

Een arbeidsovereenkomst – een van onze HR services

Wij helpen u graag met het opmaken van de –op maat gemaakte- arbeidsovereenkomst. Peoplez is de specialist in HR dienstverlening. Uw HR bureau voor HR services in Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarief Arbeidsovereenkomst

We bieden u een correcte, op maat gemaakte arbeidsovereenkomst aan voor € 95,-

Arbeidsovereenkomst

v.a. 95-

HR bureau in Utrecht