Interim HR

Soms komt u in de positie dat u een tijdelijke HR-professional (HR interim) nodig heeft. Bijvoorbeeld vanwege een vervanging van een HR Adviseur of HR Manager die met zwangerschapsverlof gaat, voor de vervanging van een langdurig zieke HR Professional of voor een specifiek HR project.

Peoplez is dé specialist op het gebied van HR. Bij Peoplez kunt u terecht voor het uitbesteden van HR activiteiten of uw volledige HRM, maar Peoplez biedt ook interim HR oplossingen.

Diverse interim oplossingen

Via Peoplez kunt u een interim HRM Professional inhuren, zoals een interim HR adviseur (interim personeelsfunctionaris), een  HR manager of een HR medewerker of medewerker HR administratie. De interim HRM Professional is in te huren voor kortere of langere periodes, voor parttime en fulltime.

Interim HR die bij uw organisatie past

Peoplez heeft  diverse HR Professionals in dienst die uw interim HR opdracht kunnen vervullen. Uiteraard proberen we de beste HR Professional te vinden die bij uw organisatie past, bij de fase waarin uw organisatie verkeert en die in uw regio woonachtig is.

We stellen graag samen met u het ideaalprofiel van de HR professional op en we zullen er vervolgens voor zorgen dat de juiste HR professional bij u aan de slag gaat.

interim HR

Overige specialisten
Alle interim professionals van Peoplez zijn ervaren en door de wol geverfd. Niettemin kan er een onderwerp zijn waarin hij of zij niet gespecialiseerd is. Dat is geen probleem, Peoplez heeft een team aan specialisten klaar staan die ingeschakeld kunnen worden. U kunt hierbij denken aan fiscalisten, juristen, pensioenspecialisten, RI&E specialisten, arbo-deskundigen, etc.

‘Losse HR opdrachten’
Peoplez kan u ook helpen met incidentele opdrachten, zoals het maken van een beoordelingscyclus, incidenteel HR Advies, advies over ziekteverzuim, etc.

Tevens kunnen we u HR Producten aanbieden, zoals een arbeidsovereenkomst, een overeenkomst van opdracht, een personeelshandboek, een vaststellingsovereenkomst of bijvoorbeeld een RI&E.

Meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot een HR Professional, HR Adviseur, HR Manager, HR Business Partner?

Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

Wij helpen u ook graag met onderstaande diensten

Voor het uitbesteden van uw HR administratie / personeelsadministratie
kunt u het beste bij een specialist terecht:

Peoplez, managing your human capital