HR ziekteverzuim

Een ziektegeval in de organisatie is voor iedereen vervelend. Als een medewerker ziek of arbeidsongeschikt wordt, moet u als werkgever dan ook direct een aantal zaken doen. Ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid vraagt om actie. Het uitbesteden van uw HR bij ziekte is dan een slimme oplossing.

Ziekteverzuimregistratie en ziekteverzuimbegeleiding

U heeft een accurate ziekteverzuimadministratie nodig, u moet aan ziekteverzuimbegeleiding doen en in sommige gevallen moet u een ARBO-arts of Arbo-dienst inschakelen en met de Wet verbetering Poortwachter aan de slag.

Daarnaast is het bij ziekteverzuim belangrijk dat u al snel –binnen 14 dagen- met de re-integratie van de zieke medewerker bezig bent. Lees hier meer over de Wet verbetering Poortwachter.

Uitbesteden HR bij ziekte

Als ondernemer kunt u hierbij wel gespecialiseerde hulp gebruiken. Sterker nog, het is fijn als iemand anders de ziekteverzuimbegeleiding voor u verzorgt. Dat kan! Kies voor het uitbesteden HR ziekteverzuimbegeleiding aan Peoplez.

Ziek | uitbesteden HR

Lager ziekteverzuim

Het landelijk gemiddelde ziekteverzuim ligt ongeveer op 4,5% (2019), maar verschilt per sector. Indien u een relatief hoog ziekteverzuim heeft en dat naar beneden wilt krijgen dan kunt u daarbij hulp van specialisten gebruiken. Een lager ziekteverzuim bespaart u al snel veel geld. Peoplez kan dus geld voor u verdienen! Wij maken deze berekening graag met u en helpen u het ziekteverzuim te verminderen. Uitbesteden HR is in het geval van ziekteverzuim een slimme zet.

Interim HR van Peoplez

Overigens zegt het ziektepercentage niet alles en kunt u met een laag ziekteverzuimpercentage zeker kosten besparen. Bel Peoplez voor meer informatie op het gebied van ziekteverzuimbegeleiding en het verlagen van ziekteverzuim! Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van uitbesteden HR bij ziekte. Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

Wij helpen u ook graag met onderstaande diensten

Voor het uitbesteden van uw HR administratie / personeelsadministratie
kunt u het beste bij een specialist terecht:

Peoplez, managing your human capital