Interim HR bureau Peoplez kan geld voor u verdienen!

Interim HR bureau Peoplez kan geld voor u verdienen!

Kosten maken en tóch geld verdienen middels kostenbesparing!

Uiteraard zijn de diensten van Peoplez niet gratis… maar in veel gevallen levert werken met interim HR bureau Peoplez ook geld op! Een tweetal voorbeelden waarmee we kosten besparen en geld verdienen.

Té dik contract met Arbodienst (en geld verdienen)

Recent waren we in gesprek met een cliënt over zijn ziekteverzuim en contract met zijn arbodienst. In dit geval viel er op het ziekteverzuim niet veel meer te behalen: dit lag op gemiddeld 1.7% en de oorzaken waren regulier verzuim (griepjes e.d.).

Deze cliënt had echter een behoorlijk dik contract met zijn Arbodienst, met van alles er op en er aan. Hij dacht dat het verplicht was om een contract met een arbodienst te hebben en heeft er voor gekozen om alle risico uit te sluiten in de veronderstelling dat dat de juiste keuze was. Hoe hebben we voor hem geld verdiend?

We wezen hem allereerst op dat een contract met een arbodienst niet verplicht is, maar een samenwerking met een arbo-arts wél. Samen hebben we het contract doorgenomen en er veel zaken uitgehaald die helemaal niet nodig zijn. Besparing: bijna € 10.000,- ! Per jaar ! Elk jaar weer! Katsjing !

Ziekteverzuim (en geld verdienen)

In bovenstaand voorbeeld was er sprake van een ziekteverzuim van 1.7%. Het percentage zegt op zich niets. Immers, als je 10 medewerkers hebt en er is er één ernstig, langdurig ziek, dan zit je al snel op 10%. Aan de andere kant kan het zo zijn dat een laag percentage ziekteverzuim gecreëerd wordt door frequente verzuimers die zich bijvoorbeeld elke 2 weken op maandagochtend ziekmelden als hun voetbalclub gewonnen heeft… Of juist verloren…

Wat levert minder ziekteverzuim eigenlijk op?

Uiteraard is een te behalen besparing op ziekteverzuim afhankelijk van de situatie. Aspecten die mee tellen zijn het salaris, de werkgeverslasten, productiviteitsverlies, eventuele kosten van een vervanger, etc. Gemiddeld kost één dag ziekteverzuim tussen € 300,- en € 400,- per dag !

Flinke kostenbesparing, geld verdienen met interim HR bureau Peoplez

Als je je ziekteverzuim dus flink weet terug te brengen, dan bespaar je al snel tienduizenden euro’s per jaar! Peoplez kan geld voor u verdienen!
Er zijn overigens meer zaken waar u als werkgever op kunt besparen / geld mee kunt verdienen, naast de genoemde voorbeelden van ziekteverzuim en het contract met de arbodienst.

Wilt u ook besparen en geld verdienen? Bel Peoplez voor een vrijblijvende afspraak en krijg het eerste dagdeel gratis HR advies! Dat is snel verdiend !

Bel nu en ga geld verdienen !   030 208 1111

Leave a Reply