Contracten

HR uitbesteden aan Peoplez scheelt u tijd en u bent verzekerd van vakmanschap.

Contracten laten opstellen

Een arbeidsovereenkomst is een contract, maar een contract is niet per definitie een arbeidsovereenkomst. Als werkgever ga je contracten aan met leveranciers maar ook met werknemers. In dat laatste geval hebben we het over een arbeidscontract.Laat uw arbeidscontracten opstellen door Peoplez. HR uitbesteden scheelt u tijd u bent verzekerd van kwalitatief werk.

Wat staat er in arbeidscontracten?

In een arbeidscontract wordt een aantal zaken geregeld. Zo wordt bijvoorbeeld de functie beschreven, worden de arbeidsvoorwaarden vastgelegd en de werktijden afgesproken.

Arbeidsovereenkomst op maat – HR uitbesteden aan Peoplez

We adviseren u om niet zomaar een arbeidsovereenkomst van het internet te halen. Een goede arbeidsovereenkomst is erg belangrijk, voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Daarbij is het belangrijk dat alles goed, zorgvuldig en volgens de laatste wetgeving is vastgelegd.

Peoplez kan u daarbij helpen: onze specialisten maken, in overleg met u, een arbeidscontract op maat en zorgen er voor dat deze up-to-date blijft, ook als er nieuwe wetgeving komt.

Wij zijn de specialist in HR dienstverlening. HR uitbesteden in Utrecht? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze service en onze HR producten.Wij bieden u op maat gemaakte HR ondersteuning.

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

HR bureau in Utrecht