‘HR wanneer u het nodig heeft’

HR bureau Peoplez biedt HR ondersteuning aan zowel kleinere organisaties (die wellicht geen HR specialist hebben) als aan grotere organisaties (die extra capaciteit nodig hebben).

Als kleinere werkgever heeft u wellicht zelf geen HR specialist in dienst, terwijl u af en toe wel HR advies nodig heeft.

Veel ondernemers vinden HR / Personeelszaken niet het leukste onderdeel van ondernemen. Die willen bezig zijn met hun passie, met hun bedrijf. Aan de andere kant willen ze graag dat de personele zaken wel goed geregeld zijn.

Dát is wat Peoplez ondernemers te bieden heeft: ondersteuning / ontzorging op gebied van personeel! Uw eigen HR Adviseur of HR Manager op de momenten dat u deze nodig heeft. HR advies op maat !

Zo doet iedereen waar ie goed in is !

HR diensten van HR bureau Peoplez

U kunt bij Peoplez bepaalde ‘losse’ HR diensten afnemen, ons inschakelen als u HR advies nodig heeft, maar Peoplez kan -desgewenst- ook de gehele HR voor u verzorgen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Een structurele HR oplossing dus of HR op afroep, wanneer u het nodig heeft!

Organisaties die wél zelf HR in huis hebben, kunnen ook een beroep doen op Peoplez, bijvoorbeeld als er extra capaciteit nodig is, zoals bij ziekte, zwangerschapsverlof of een project.

Meer weten over de mogelijkheden of direct HR advies? Kijk op uitbesteden HR of HR Advies of interim HR of bel   030 208 1111

Wilt u door ons gebeld worden?

 

 

Zelf bellen kan natuurlijk ook:

030 – 208 1111

Gratis, zonder
verplichtingen +
professioneel
HR Advies !

Meter - HR bureau Peoplez

Onze diensten

Waarom Peoplez

MKB-bedrijven die ondersteuning nodig hebben op HR / Personeelszaken of die direct HR advies willen kunnen hiervoor HR bureau Peoplez inschakelen.
Peoplez is ontstaan vanuit de gedachte dat het uitbesteden van HR Diensten efficiënter, goedkoper en flexibeler is dan het in eigen beheer doen.

U wilt als ondernemer namelijk ondernémen en niet continue bezig zijn met een arbeidsovereenkomst, met ziekteverzuimregistratie, met de laatste –alweer nieuwe- wetgeving op HR gebied, etc.

Hoe fijn zou het zijn als iemand anders dat -prefect- voor u regelt?
HR advies wanneer u het nodig heeft!

Peoplez bestaat uit HR Professionals die het klappen van de zweep kennen. We zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is en dat we organisaties ook continuïteit kunnen bieden, zodat alles doorgaat, ook bij ziekte of afwezigheid van de HR Professional.

Peoplez heeft speciaal voor MKB-bedrijven een HR scan ontwikkeld waarmee wij kunnen inschatten hoe uw personele zaken er voor staan. De uitslag van de HR scan helpt om een passend plan te maken met inzet van onze flexibele, maatwerkgerichte en persoonlijke HR dienstverlening.

En goed om te weten: de eerste kennismaking en HR adviezen zijn gratis én zonder enige verplichting!

Onze voordelen

Zowel incidentele als structurele ondersteuning

Altijd op de hoogte van actuele wet- en regelgeving

HR Advies op maat

Een team van professionals voor elke MKB-er

Een klantmanager die uw bedrijf ondersteunt

Met verstand van HR zaken

Voor elke HR-issue een oplossing

Mieren | HR bureau Peoplez

Uw HR Professionals van Peoplez

HR Professionals van HR bureau Peoplez

De HR Professionals van HR bureau Peoplez zijn ervaren en betrokken. Onze HR professionals hebben veel ervaring in het ondersteunen van MKB-bedrijven. Zo weten zij wat er bij u leeft en bieden zij u de ondersteuning die u tijdelijk of structureel nodig heeft. HR advies op maat!

Onze HR Professionals ondersteunen u o.a. met

• Gericht HR advies
• Begeleiden en advies bij ontslagzaken
• Arbowetgeving
• Hulp bij ziekte en re-integratie
• Advies bij en en begeleiding van zieke werknemers
• Opzetten personeelsdossiers
• Doorlichten arbeidscontracten op juistheid
• Opstellen en uitrollen personeelsbeleid
• Functionerings-, beoordelings- beloningssystematiek
• Hulp bij vraagstukken op gebied van verzekeringen, pensioenen, etc.

Bovenstaande lijst is slechts een opsomming. Peoplez kan u helpen bij elk vraagstuk dat met HR te maken heeft.

HR bureau Peoplez heeft ook een team van specialisten, zoals fiscalisten, arbo-deskundigen, advocaten, etc. en kan u dus met elk HR vraagstuk van dienst zijn !