Beloning

De juiste beloning bepalen? Bel Peoplez voor meer informatie over beloning 030 - 208 1111

Als u een werknemer in dienst neemt, een arbeidsovereenkomst aanbiedt, dan bepaalt u tevens de beloning voor die medewerker. Maar hoe hoog moet de beloning zijn? Peoplez geeft HR advies over beloningen en begeleidt u graag bij het besluiten van de hoogte van de beloning voor uw werknemers.

Welke beloning

Sommige organisaties hebben loonschalen of volgen een cao die loonschalen heeft, zodat de beloning vrij gemakkelijk te bepalen is. In ieder geval de minimale beloning, méér geven mag altijd. Daarnaast is het raadzaam om rekening te houden met wat de andere medewerkers bij u verdienen én welke beloning gebruikelijk is in de branche bij vergelijkbare functies.

Welke beloning geven? | HR advies van Peoplez | Uw HR bureau in Utrecht

HR advies bij het bepalen van een beloning

Als u het lastig vindt om de juiste beloning te bepalen –en dat kunnen we ons goed voorstellen- dan kan Peoplez u daarbij helpen. Onze specialisten weten wat er gangbaar is in de markt en kunnen u ook uitleggen welke voor- en nadelen er aan diverse arbeidsvoorwaarden zitten.Wij geven u hierin een uitstekend en bruikbaar advies.

Peoplez is de specialist in HR advies. Uw HR bureau voor HR advies in Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze service en onze HR producten.Wij bieden u op maat gemaakte HR ondersteuning.

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

HR bureau in Utrecht