‘HR Advies wanneer u het nodig heeft’

Peoplez adviseert met name kleinere organisaties op HR gebied. U kunt bij ons terecht voor HR outsourcing. Wij beiden uitgebreide HR ondersteuning en HR advies. Wij zijn dé HR partner voor het MKB.

Veel ondernemers vinden personeelszaken niet het leukste onderdeel van ondernemen. Ze zijn liever bezig met hun passie, met hun bedrijf. Aan de andere kant willen ze wel graag dat de personele zaken goed geregeld zijn.

HR outsourcing

Dat is waar Peoplez komt kijken. HR outsourcing is de oplossing. Wij ontzorgen ondernemers en geven een uitgebreide ondersteuning op gebied van HR. Zodat u zich bezig kunt houden met wat u echt leuk vind. Zo doet iedereen waar ie goed in is !

Wilt u door ons gebeld worden?

Geheel gratis
en zonder
verplichtingen

Meter - HR bureau Peoplez

Onze diensten

Waarom Peoplez HR outsoursing?

MKB-bedrijven die ondersteuning nodig hebben op het gebied van HR of personeelszaken kunnen hiervoor HR outsourcing bureu Peoplez inschakelen.
Peoplez is ontstaan vanuit de gedachte dat het uitbesteden van HR Diensten efficiënter, goedkoper en flexibeler is dan wanneer u dat als middelgroot of klein bedrijf zelf doet.

U wilt als ondernemer namelijk ondernémen en niet continue bezig zijn met de aan arbeidsovereenkomst, met ziekteverzuimregistratie, met de laatste –alweer nieuwe- wetgeving op HR gebied.

Peoplez bestaat uit HR professionals die het klappen van de zweep kennen. We zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is en dat we organisaties ook continuïteit kunnen bieden, zodat alles doorgaat, ook bij ziekte van onze HR professional.

Peoplez heeft speciaal voor MKB-bedrijven een scan ontwikkeld waarmee wij kunnen inschatten hoe uw personele voorzieningen er voor staan. De uitslag helpt om een passend plan te maken met inzet van onze flexibele, maatwerkgerichte en persoonlijke HR dienstverlening.

Onze voordelen

Zowel incidentele als structurele ondersteuning

Altijd op de hoogte van actuele wet- en regelgeving

Advies op maat

Een team van professionals voor elke MKB-er

Een klantmanager die uw bedrijf ondersteunt

Met verstand van zaken

Voor elke HR-issue een oplossing

Mieren | HR bureau Peoplez

Uw HR Professionals van Peoplez

HR professionals van Peoplez

De HR professionals van Peoplez zijn ervaren en betrokken. Onze HR professionals hebben veel ervaring in het ondersteunen van MKB-bedrijven. Zo weten zij wat er bij u leeft en bieden zij u de ondersteuning die u tijdelijk of structureel nodig heeft.

Onze HR professionals ondersteunen u onder andere met:

• Begeleiden en advies bij ontslagzaken
• Arbowetgeving
• Re-integratie
• Advies en begeleiding bij een ziekte werknemer
• Opzetten personeelsdossiers
• Doorlichten arbeidscontracten op juistheid
• Opstellen personeelsbeleid
• Functionerings-, beoordelings- beloningssystematiek