Volledige HR uitbesteden

U wilt als ondernemer, directeur of manager vooral bezig zijn met ondernemen en uw organisatie. Personeelszaken of HR is dan bijzaak. Wel de belangrijkste bijzaak overigens, want uw mensen moeten het, samen met u, doen. Zij kúnnen het verschil maken. De volledige HR uitbesteden is dan een goede optie.

‘Groeien zonder HR zorgen’

De meeste organisaties hebben een groeistrategie. De continuïteit moet gewaarborgd worden en vaak is winstmaximalisatie een doel. Om dat te bereiken heeft u personeel, medewerkers nodig en hoe groter uw organisatie wordt, hoe meer personeel. U wilt echter alleen goede medewerkers en geen personele zorgen. Dat kán!

Peoplez ontzorgt u – volledige HR uitbesteden

U kunt bij Peoplez uw volledige HR onderbrengen, maar ook een deel als u dit wilt. Wij kunnen u helpen groeien, zónder personele zorgen. Van de HR administratie, tot de in-, door- en uitstroom, pensioenen, verzekeringen, begeleiden en terugbrengen van uw ziekteverzuim, de functionerings– en beoordelingscyclus tot en met strategisch meedenken.

De behoefte aan uitbesteden HR ligt bij elke organisatie anders. Daarom wilt u een HR partner die u op maat kan helpen en kosten voor u kan besparen op HR. Uitbesteden van volledig HR of slechts een deel van uw HR? Peoplez is de specialist op het gebied van HR uitbesteden in Utrecht. Wilt u weten wat Peoplez voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op!

uitbesteden HR

Wilt u meer weten,
belt u ons gerust op:

Wij helpen u ook graag met onderstaande diensten

Voor het uitbesteden van uw HR administratie / personeelsadministratie
kunt u het beste bij een specialist terecht:

Peoplez, managing your human capital