Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van HR?

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van HR?

U doet zaken met mensen, niet met bedrijven. Andersom doen bedrijven ook zaken met u en uw personeel. Mensen zijn het spil van een onderneming, klein of groot. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan uw HR management. Misschien runt u een groot bedrijf en heeft u capaciteit tekorten. Of u runt een kleine onderneming en is het onnodig een hele afdeling op te zetten voor HR. In zulke gevallen kan het ontzettend nuttig zijn om uw HR uit te besteden aan een derde partij! Maar wat zijn hier nu de voordelen van?

Focus op uw corebusiness
Als ondernemer bent u druk. Altijd. Dat is helemaal niet erg, tenzij u druk bent met zaken die niet uw corebusiness zijn. Door uw HR uit te besteden kunt u zich weer focussen op de kerntaken van uw bedrijf. Een HR-bureau heeft de complete focus op uw personeel en personeelszaken liggen. Hierdoor gaan wij specifiek kijken wat er beter kan en wat al heel goed gaat. Hier kan uw onderneming alleen maar beter van worden.

Het is niet het leukste werk
Veel bedrijven vinden personeelszaken niet het leukste om te doen. Hierdoor wordt werk vooruitgeschoven en niet altijd even goed afgehandeld. Dat is zonde, want uw personeel is uw grootste goed! Een HR-bureau als Peoplez vindt personeelszaken gelukkig wel ontzettend leuk. Wij nemen uw HR dan ook graag van over. Scheelt een hoop stress en gedoe!

Ontzorgen
Niets is zo vervelend als een nacht wakker liggen omdat er een medewerker ziek is. Ziekteverzuim levert niet alleen stress op bij uw werknemer, maar ook bij u als werkgever. U krijg ineens te maken met zaken als de Arbo-dienst en de wet Verbetering Poortwachter. Hier heeft u natuurlijk helemaal geen tijd voor! En wat als uw medewerker plots arbeidsongeschikt raakt? Of ontslag neemt? U kunt dan wel wat hulp gebruiken. Peoplez als HR-bureau neemt deze zorgen graag van u over en wij zorgen ervoor dat het voor beide partijen goed geregeld wordt. Op deze manier hoeft u zich niet druk te maken en dat is goed voor u én uw onderneming!

Comments are closed.